Soutěž

Soutěž o dva výtisky knihy Nebudete se bát ničeho zlého

Chcete vyhrát jeden ze dvou výtisků knižní novinky Nebudete se bát ničeho zlého od spisovatele Johna Searlese?

 

Tak mi pod tento příspěvek nasdílený na FB stránkách DigiTimes.cz odpovězte na otázku: „Čeho se nejvíce bojíte?“

 

Autoři dvou nejzajímavějších odpovědí obdrží knihu Nebudete se bát ničeho zlého zdarma až do schránky. Odpovídat můžete do 21. 6. 2018 do půlnoci. Přejeme hodně štěstí!

 

Hned dva výtisky knihy věnovalo do soutěže významné nakladatelství Mystery Press, které se velmi rychle etablovalo na tuzemském knižním trhu jako specialista na detektivky, thrillery a krimi romány. Jmenovitě pak děkujeme panu Tomáši Němcovi z nakladatelství Mystery Press, díky jehož milé spolupráci se tato soutěž vůbec mohla uskutečnit.

 

O KNIZE:

Uprostřed zasněžené únorové noci vyslechne mladičká Sylvie Masonová telefonický hovor rodičů. Není to zdaleka poprvé, co jim někdo takto pozdě volá. Oba se totiž věnují poměrně neobvyklému zaměstnání – pomáhají lidem, kteří se potýkají s bludnými dušemi zemřelých, zbavit je jejich neobvyklého soužení.

 

Tentokrát má ale Silvie pocit, že je něco jinak, což se jen potvrdí, když je spolu s rodiči vylákána do starého kostela na okraji města. Otec s matkou zmizí za jeho oprýskanými červenými dveřmi a nechají Silvii v autě samotnou. Dívka po chvíli usne, ze spánku ji ale vytrhne střelba – když vstoupí do kostela, zjistí, že jsou její rodiče mrtví.

 

O necelý rok později po onom děsivém činu, s jehož následky stále není schopná se vyrovnat, žije Silvie v péči starší sestry, která se naopak snaží na události uplynulé zimy zapomenout. Zvědavá a dobrosrdečná Silvie chce ale zjistit, co se oné noci skutečně stalo, přičemž se ve vzpomínkách vrací do let, která zločinu předcházela, i k tomu, co následovalo po něm. V touze přijít záhadě na kloub odhaluje rodinnou historii i tajemství, která celé roky obě sestry pronásledovala…

 

(Doporučená cena – 349 Kč)

 

∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼

 

Podrobná pravidla soutěže:

  1. Internetový literární portál DigiTimes.cz vyhlašuje soutěž pod názvem „Soutěž o dva výtisky knihy Nebudete se bát ničeho zlého“, a to za podmínek níže uvedených.
  2. Pořadatelem a organizátorem soutěže je internetový literární portál DigiTimes.cz
  3. Soutěž probíhá v období od 14. 6. 2018 do 21. 6. 2018 do půlnoci pod tímto příspěvkem o soutěži na facebookových stránkách DigiTimes.
  4. Výherce soutěže získá knihu Nebudete se bát ničeho zlého při splnění podmínek stanovených v těchto pravidlech soutěže.
  5. Soutěže se může zúčastnit každý návštěvník internetového literárního portálu DigiTimes.cz, který v časově vymezeném období zodpoví soutěžní otázku na FB stránkách DigiTimes pod soutěžním příspěvkem. Od každého bude do soutěže přijata pouze jedna odpověď. Uznány budou jen odpovědi uvedené přímo pod tímto příspěvkem sdíleným na facebookových stránkách DigiTimes.
  6. Knihu Nebudete se bát ničeho zlého získají dva soutěžící, kteří na výše položenou otázku odpoví co nejzajímavějším způsobem.
  7. Jména výherců budou zveřejněna na těchto i na facebookových stránkách DigiTimes v termínu vyhlášeném jako konec soutěže. Výherci budou současně kontaktováni pomocí soukromé zprávy na Facebooku.
  8. Ceny budou výhercům zaslána do dvou týdnů po ukončení soutěže.
  9. Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby s trvalým pobytem na území České republiky.
  10. Organizátor není zodpovědný za technické či programové chyby a omyly vzniklé během řízení soutěže.
  11. Organizátor si vyhrazuje právo na změnu pravidel soutěže, délku trvání, jakož i na zrušení soutěže jednostranně a z jakéhokoliv důvodu.
  12. Soutěžící vyslovují svůj úplný a bezpodmínečný souhlas s těmito pravidly a zároveň berou na vědomí, že na získání ceny nevzniká právní nárok. Organizátor má právo jednostranně vyřadit soutěžícího v případě podezření z porušení pravidel soutěže nebo použití neregulérních postupů.
  13. Pokud výherce po doručení výhry s touto výhrou nebude souhlasit, může ji zaslat pořadateli zpět na své vlastní náklady.
  14. Jakmile soutěžící projeví zájem účastnit se této soutěže dává DigiTimes.cz ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném a účinném znění (dále jen „Zákon“), souhlas se zpracováním svých osobních údajů, v rozsahu zejména jméno, příjmení, adresa, fotografie a kontaktní telefon za účelem prověření jeho účasti v soutěži a předání výhry. Tento souhlas se zpracováním osobních údajů je dobrovolný. Odvolání souhlasu je účinné okamžikem doručení DigiTimes.cz a má za následek vyloučení z další účasti v této soutěži, včetně ztráty nároku na předání ceny, stane – li se tak před jejím převzetím. Účastník má zároveň dle ust. § 12 Zákona právo přístupu k těmto svým osobním údajům a dle ust. § 21 tamtéž právo na vysvětlení, právo je opravit, zablokovat nebo požadovat jejich doplnění či likvidaci.

 

∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼

Pro další články, recenze a soutěže o knižní novinky navštivte FB stránky DigiTimes.cz.

SOUTĚŽ

Most Popular

To Top