Soutěž

Soutěž o výtisk knihy Velká kniha zahradničení pro děti

Chcete vyhrát knižní novinku Velká kniha zahradničení pro děti?

  1. Dejte like FB stránkám DigiTimes.cz
  2. A pod tento příspěvek nasdílený na FB stránkách DigiTimes.cz odpovězte na otázku: „Co pro vás znamená zahrada?“

Autor té nejzajímavější odpovědí obdrží knihu Velká kniha zahradničení pro děti zdarma až do schránky. Odpovídat můžete do 25. 5. 2018 do půlnoci. Přejeme hodně štěstí!

Knihu do soutěže věnovala významná PR agentura 2media.cz s.r.o., která pomáhá s osobnostní PR renomovaným hercům, hudebníkům, umělcům, lékařům, manažerům. Pomáhá také v charitativní sféře. Jmenovitě pak děkujeme paní Vladaně Drvotové, která nám jako PR Manager agentury 2media knihu do soutěže poskytla.

 

O knize:

Hledáte-li pro své děti ten nejlepší zdroj dobrodružství, radosti a inspirace, chcete-li jim ukázat skutečný život namísto virtuální reality, vezměte je na zahradu či zahrádku nebo alespoň k truhlíku na balkóně. Právě tam poznají koloběh a zákonitosti přírody, zakusí nadšení z prvních výhonků vlastnoručně zasazené rostlinky i povznášející pocit z dobře vykonané práce při první sklizni…

Velmi užitečným a spolehlivým průvodcem vám bude Velká kniha zahradničení pro děti, která s pomocí hravých ilustrací Élisy Géhin představuje všechny zásadní úkoly, se kterými se v průběhu roku malí i velcí zahradníci mohou setkat.

 

Caroline Pellissier, Virginie Aladjidi: Velká kniha zahradničení pro děti

Ilustrace: Elisa Géhin

Vydává Práh, 96 stran, doporučená cena 449 Kč

∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼

 

Podrobná pravidla soutěže:

  1. Internetový literární portál DigiTimes.cz vyhlašuje soutěž pod názvem „Soutěž o výtisk knihy „Velká kniha zahradničení pro děti“, a to za podmínek níže uvedených.
  2. Pořadatelem a organizátorem soutěže je internetový literární portál DigiTimes.cz
  3. Soutěž probíhá v období od 11. května 2018 do 25. května 2018 do půlnoci pod tímto příspěvkem o soutěži na facebookových stránkách DigiTimes.
  4. Výherce soutěže získá knihu Velká kniha zahradničení pro děti při splnění podmínek stanovených v těchto pravidlech soutěže.
  5. Soutěže se může zúčastnit každý návštěvník internetového literárního portálu DigiTimes.cz, který v časově vymezeném období zodpoví soutěžní otázku a dá like facebookovým stránkám DigiTimes. Od každého bude do soutěže přijata pouze jedna odpověď. Uznány budou jen odpovědi uvedené přímo pod tímto příspěvkem sdíleným na facebookových stránkách DigiTimes.
  6. Knihu Velká kniha zahradničení pro děti získá jeden soutěžící, který na výše položenou otázku odpoví co nejzajímavějším způsobem.
  7. Jméno výherce bude zveřejněno na těchto i na facebookových stránkách DigiTimes. Výherce bude současně kontaktován pomocí soukromé zprávy na Facebooku.
  8. Cena bude výherci zaslána do dvou týdnů po ukončení soutěže.
  9. Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby s trvalým pobytem na území České republiky.
  10. Organizátor není zodpovědný za technické či programové chyby a omyly vzniklé během řízení soutěže.
  11. Organizátor si vyhrazuje právo na změnu pravidel soutěže, délku trvání, jakož i na zrušení soutěže jednostranně a z jakéhokoliv důvodu.
  12. Soutěžící vyslovují svůj úplný a bezpodmínečný souhlas s těmito pravidly a zároveň berou na vědomí, že na získání ceny nevzniká právní nárok. Organizátor má právo jednostranně vyřadit soutěžícího v případě podezření z porušení pravidel soutěže nebo použití neregulérních postupů.
  13. Pokud výherce po doručení výhry s touto výhrou nebude souhlasit, může ji zaslat pořadateli zpět na své vlastní náklady.
  14. Jakmile soutěžící projeví zájem účastnit se této soutěže dává DigiTimes.cz ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném a účinném znění (dále jen „Zákon“), souhlas se zpracováním svých osobních údajů, v rozsahu zejména jméno, příjmení, adresa a kontaktní telefon za účelem prověření jeho účasti v soutěži a předání výhry. Tento souhlas se zpracováním osobních údajů je dobrovolný. Odvolání souhlasu je účinné okamžikem doručení DigiTimes.cz a má za následek vyloučení z další účasti v této soutěži, včetně ztráty nároku na předání ceny, stane – li se tak před jejím převzetím. Účastník má zároveň dle ust. § 12 Zákona právo přístupu k těmto svým osobním údajům a dle ust. § 21 tamtéž právo na vysvětlení, právo je opravit, zablokovat nebo požadovat jejich doplnění či likvidaci.

∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼ ∼

 

Pro další články, recenze a soutěže o knižní novinky navštivte FB stránky DigiTimes.cz.

SOUTĚŽ

Most Popular

To Top