Lifestyle

Dnešní chlapi? Tintítka bez řádných parametrů.

Možná to znáte – vlastně to patří k běžnému konzumnímu životu. Jdete prostě do obchodu a nutně potřebujete pořádný kus masa. Jenže z regálů po vás žalostně pokukují jen samé nedonošené zbytky, zato ale ve slevě. Kus masa k obědu aby pohledal. A tak je na vás, zda se spokojíte s čímsi obalenými žebírky, nebo se vydáte do jiného obchodu, kde si ovšem budete muset za kvalitu připlatit.

No, a podobný případ nastává, když čistě náhodou sháníte kus chlapa. Tehdy se s mnohem větší vážností zamyslíte nad otázkou: „Kde takový kus chlapa sehnat?“ Na podobném principu jako při výběru masa nebo housek na krámě fungují dnešní internetové seznamky. Pomocí chytrých filtrů se zde dá vybrat i vcelku kvalitní zboží. Po úspěšné rezervaci si pak výrobek z virtuálního světa můžete převzít přímo v terénu.

seznamka

Po těchto technických záležitostech konečně nastává moment srdcervoucího očekávání prince z těch nejtajnějších snů. Ve většině případů se dokonce setkáte s individuem, o kterém se vám ani nesnilo.

Posledních pár dní před zběsilým útokem do terénu bez přestávky skenujete pohledem váš vysněný úlovek z virtuálního světa. Odhadujete jeho možné vlastnosti, míry, tón hlasu a způsob, kterým vás maximálně do hodiny vezme do náruče, aby s vámi po době nezbytně nutné k uklidnění veřejnosti slavnostně došel až k oltáři. Těšíte se a nemůžete samou nedočkavostí usnout, až přijde ten velký den, kdy oba vystoupíte z tajů virtuality.

seznamka 2

Potom co si obléknete něco, co byste si na sebe v životě nevzali, ale v den D děláte, že to nosíte běžně, utíkáte s o život biícím srdcem na místo týdny a měsíce vysněného setkání. Jdete jako vždy pozdě podle tajného hesla: „Raději přijít pozdě než ošklivá“. A podívejme!! On už tam dvě hodiny stojí a vám se chce běžet ještě rychleji. Jenže na opačnou stranu.

Protože se podíváte na to před sebou a zjistíte, že je to malé!! A že to nemá ani ramena, ani zadek, ani ruce, ani nohy, ani boky, ani hruď. Ba ani kytku… A v tu chvíli zalitujete, že jste si vzala sukni těsně pod zadek a tričko těsně nad prsa. Hned na to se snažíte vypadat menší a svůj hlas při pozdravu posunete raději hned o celou tóninu výš.

A ono to na vás kývá a směje se to, zatímco vy si připadáte velká a hlučná a taky zatraceně pitomá!! Sršíte ale černým humorem jako jedinou obranou před případným zhroucením. Nepříliš roztomile kuňkáte a snažíte se svou výšku srazit na 150 centimetrů, aby se váš virtuální chlapák necítil vedle vás jako tintítko. Jenže on vám po chvíli řekne, že nečekal, že budete tak drobná a že se mu to moc líbí. V tu chvíli vás opustí i dosud věrný černý humor… Z posledních sil se usmějete a vykročíte na slíbené společné tříhodinové rande, které jste v hlavě rázem pasovala na půlhodinovou procházku k autobusové zastávce. Smutně hltáte pohledem všechny kolemjdoucí homo erecty a nechápete, proč zrovna na vás zbylo zboží v akci. Kam se poděli všichni ti donošení, ramenatí muži?? Skončili snad všichni v náručí nedonošených bárbín?

A právě v tomto momentu nastávají ty vzácné chvíle, kdy byste i vy, zarputilá puritánka (co se nadměrných velikostí týče) dala cokoliv za kus pořádného chlapa – a klidně i s menší nadváhou. Jen ne už další tintítka, to je o život!! A kolikrát i o dva…

A vlastně by nám přitom, milé dámy (bránící se z posledních sil vegetariánství), docela stačil i nějaký ten docela obyčejný, zato pořádný playboy ze starých obrázků…

playboy

 

 

 

SOUTĚŽ

Most Popular

To Top